Luksuzna masaža z zlatom

Objavljeno: 16.oktober.2012

Luksuzna masaža z zlatom ali zlata masaža je sprostitvena masaža, ki zajema masažo telesa in obraza. Zaradi bogatih sestavin in čistega 24-karatnega zlata, koža postane svilnato mehka in dobi lep sijaj.

Afrodita gold Luksuzna masaža z zlatom je namenjena anti-age negi in regeneraciji kože. Po nanosu zlata na kožo, zlato aktivira elektrone v celicah kože. Ko so aktivirani, se v koži vzpostavijo procesi celične komunikacije. Spodbudi se obnova in rast celic. Zlato pozitivno vpliva na čvrstost in elastičnost kože (zmanjša razgradnjo kolagena in elastina), spodbuja prekrvavitev kože in vzpostavlja zaščito pred zunanjimi stresnimi dejavniki, ki povzročajo staranje kože. Po masaži z zlatom bo vaša koža ovita z nežnim zlatim sijajem in videti mlajša.

Za celovito anti-age nego obraza priporočamo uporabo izdelkov iz linije GOLD 24Ka. Za več informacij v zvezi z izdelki, prosim pokličite.

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

NEGA OBRAZA

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

VLAŽILNA NEGA S KISIKOM
Napeta in sijoča koža v vseh letnih časih

PROTISTAROSTNA NEGA S PEPTIDI
Popolna prenova kože - obnovljena, žareča in enotna polt

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 Delight masažni in lepotni studio | O piškotkih