Prihajate prvič na masažo? Vas zanima kako poteka?

Objavljeno: 10.maj.2012

Ob prvem srečanju se opravi informativni pogovor o vaših željah, potrebah in o morebitnih kontraindikacijah. Čas pogovora poteka približno 15 minut.

Po opravljenem pogovoru, vas maser odpelje v masažni kotiček, kjer se pripravite na masažo. Pri izvajanju anticelulitnih tretmajev, prejmete perilo za enkratno uporabo. Pred izvajanjem masaže, vam lase zaščitimo s trakom ali kapico za enkratno uporabo. V kolikor imate dolge lase, jih spnite v čop, figo ali kito. Obvezno odstranite ves nakit.

Zelo pomembno je, da se med samo masažo sprostite. V primeru, da vam ne bi bilo udobno (temperatura, prijemi, prisotnost bolečine, krčev, neudobna lega hrbtenice, nog...), obvezno opozorite maserja, da neudobje odpravi.

Med masažo ste vedno pokriti z brisačami ali rjuho. Odkrit je le tisti del, ki ga maser masira. V kolikor ste zdravi in nimate težav s pritiskom, se maser po zaključeni masaži umakne iz prostora in počaka, da se sami vrnete v čakalnico. V kolikor pa imate zdravstvene ali druge težave, maser zapusti kotiček le za kratek čas. Po nekaj minutah se vrne in vam pomaga vstati.

Stvari, ki ste jih uporabilin (kapica, trak, brisače..), pustite v prostoru.

Ne želite na masažo, ker vam je nerodno..

Prepričani smo, da vas bomo že ob prvem srečanju prepričali nasprotno. Seznanili vas bomo z delom maserja, na kaj se maser osredotoča, kako obvladuje določene situacije in kako zagotovi čim bolj diskreten prehod na masažno mizo.

Ne dopustite si, da vas vaši pomisleki odvrnejo od zdravja, sprostitve in dobrega počutja. O tem se lahko skupaj pogovorimo. V primeru kakršnihkoli vprašanj nas svobodno pokličite in vprašajte. Vašega klica bomo veseli.

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

NEGA OBRAZA

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

VLAŽILNA NEGA S KISIKOM
Napeta in sijoča koža v vseh letnih časih

PROTISTAROSTNA NEGA S PEPTIDI
Popolna prenova kože - obnovljena, žareča in enotna polt

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 Delight masažni in lepotni studio | O piškotkih